Cango&Rinaldi Cipő Győrben

Cango&Rinaldi Cipő Győrben. Vélemények (0) különleges nagyon finom bézs színű szatén anyaggal bevont bőr cipő. Olasz bőrből készült hegyesorrú magassarkú cipő, a cango&rinaldi kollekciójából.

Arany magassarkú cipő Boutique Cango&Rinaldi Győr
Arany magassarkú cipő Boutique Cango&Rinaldi Győr from cangoboutique.hu

Ma a rinascimento ezt jelenti és még sok mást. A cipő kívül és belül is bőr,. Cango&rinaldi kézi készítésű, recés talpú, sportos bőr papucs.

9107 Cango&Rinaldi Belarina Női Bőr Cipő (Ss.

A cango&rinaldi egy új kapszulakollekcióval rukkolt elő, amelynek a középpontjában az egyik legelemibb forma, a háromszög áll. Olasz bőrből készült hegyesorrú magassarkú cipő, a cango&rinaldi kollekciójából. Olasz bőrből készült, arany színű cervo bőr balerina cipő, a cango&rinaldi kollekciójából.

Arany Színű Női Cipő 41;

Cango&rinaldi kézi készítésű bőr nyitott orrú tavaszi bokacsizma, fekete színű nubuk bőr, ezüst színű bőr, és fekete színű glitterrel bevont bőr kombinációjában. Cango&rinaldi kézi készítésű utcai bőrcipő, mintás (pong) antracit és nubuk fekete színű bőr kombinációjában. Cango&rinaldi kézi készítésű, recés talpú, sportos bőr papucs.

Cango&Rinaldi Olasz Bőrből Készült Fehér És Arany Színű, Matt És Fényes Bőr Kombinálásával Készült “New York” Stílusú Táska.

A papucs kívül és belül is bőr, talpa belül arany csillogós bőr, alul fehér színű gumi. Adatvédelmi áttekintés ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető. Magassarkú cipő cango&rinaldi hivatalos forgalmazója.

Mindig Tökéletes, Egészen A Legapróbb Részletekig.

A masni alsó része ezüst színű bőr, középen kövekkel díszített. A cipő kívül és belül is bőr,. A cipő sarka arany glitterrel van.

Az Egyik Legősibb Szimbólum, Amely Rendkívül Gazdag.

Belső része bőr, a külső. Ekrü színű, olasz bőrből készült, hegyes orrú, magassarkú cipő. Ma a rinascimento ezt jelenti és még sok mást.

Leave a Reply