Cango&Rinaldi Táska Cipő

Cango&Rinaldi Táska Cipő. Nagy belső térrel és egy belső zsebbel. Olasz bőrből készült, cango&rinaldi belebújós, utcai sportcipő.

Cango&Rinaldi fehérezüst sportcipő és táska szett Elite Style
Cango&Rinaldi fehérezüst sportcipő és táska szett Elite Style from elitestyle.hu

Új kollekció kedvenc darabja ez az imádnivaló táska! Olasz bőrből készült, cango&rinaldi belebújós, utcai sportcipő. A cipő sarka arany glitterrel van.

Olasz Bőrből Készült, Arany Színű Cervo Bőr Balerina Cipő, A Cango&Rinaldi Kollekciójából.

Fazon és szín az ami meghatározza mibe tesszük bele reggel azokat a dolgokat ami nélkülözhetetlen. Fazon és szín az ami meghatározza mibe tesszük bele reggel azokat a. A táska az a darab a cipők mellett amiből egy nőnek sosem elég!!

Lábfeje Bézs Alapon Arany Mintás Bőr, Oldala És.

Most a busty fazont vette. Lábfej részén cango márkafelirattal ellátott szegeccsel díszítve. Új kollekció kedvenc darabja ez az imádnivaló táska!

A Mára Nemzetközileg Ismert Divatmárka, Különleges És Minőségi.

Olasz bőrből készült, cango&rinaldi belebújós, utcai sportcipő. 96 980 67 886 ft. A tökéletes cipő táska szettet keresed őszre?

78 980 39 490 Ft.

A táska elején középen egy széles barna velúr csík található ami visszaköszön a táska oldalán is. A cipő kívül és belül is bőr, talpa belül bőr. A boríték táska, ami tökéletes ipod táskának, de egy elegáns öltözék exklúzív kiegészítőjének is!

Cango&Rinaldi, Swarovski, Táska, Pénztárca, Öv, Cipő, Szandál

Olasz bőrből készült hegyesorrú magassarkú cipő, a cango&rinaldi kollekciójából. Nagyon puha bőr, rosegold színű boríték táska, alkalmakra, esküvőre, rendezvényekre. A cango mindig próbál a közkedvelt fazonjaiból új modellt készíteni.

Leave a Reply