+13 Cerva Munkavédelmi Cipő 2010

+13 Cerva Munkavédelmi Cipő 2010. Munkavédelmi cipő acél lábujjvédővel és átszúrás ellen védő védelemmel, kétrétegű pu/pu talppal. Online boltok, akciók egy helyen az árukereső.

PANOSTYLE MUNKANADRÁG POLIÉSZTER / PAMUT M6PAN TestPáncél
PANOSTYLE MUNKANADRÁG POLIÉSZTER / PAMUT M6PAN TestPáncél from testpancel.hu

Termék jellemzők toolik o1 crv munkavédelmi félcipő. Megtalálható a kategóriában, acélbetétes, betét nélküli, egészségügyi, divatos védőcipő, és munkacipő is. Cerva toolik munkavédelmi cipő 01 hro sra.

Akciós Cerva Munkavédelmi Cipő, Csizma Ár!

614 ft + áfa) szín: 321 ft + áfa) gyártói. A csúszásmentes talppal szinte kivétel nélkül minden szandálunk rendelkezik.

A Cerva Toolik Sportos Munkavédelmi Cipője A Termék Megfelel Az En Iso 20347 Szabványnak.

Munkavédelmi cipő kompozit orrmerevítővel, textil átszúrás ellen védő. A szandál nem tartalmaz fémet. Kancs derril s3 barna/38 20.

Esd Munkavédelmi Cipő Fémmentes Lábujjvédővel És Átszúrás Ellen Védő Köztalppal, És Kétrétegű Pu/Pu Talppal.

Elegáns munkavédelmi cipő | cerva munkavédelmi. Kiváló minőségű nubuk bőr felsőrész. Panda no.one mf s3 src munkavédelmi cipő fekete.

Cerva Toolik Munkavédelmi Cipő 01 Hro Sra.

Cerva munkavédelmi cipő, védőcipő sokféle színben, típusban és méretben. Megtalálható a kategóriában, acélbetétes, betét nélküli, egészségügyi, divatos védőcipő, és munkacipő is. A munkavédelmi cipő fontossága a balesetek elkerülése érdekében a munkavédelmi cipő kulcsfontosságú bizonyos területeken.

A Munkavédelmi Cipő, Segít Megelőzni A Balesetet, Sérülést, És Véd A Szennyeződéstől, Hideg, Meleg És Eső Ellen, Emellett Fontos Szerepe Van Az Ütés És Átszúrás Elleni Védelemnek És Jól.

Cerva munkavédelmi ciao.fr 299 ft (25. Pintail gloves dipped in rubber. Nettó ár 16 063 ft +áfa (20 400 ft).

Leave a Reply