Cipő Annyi Mindent Mondanék Még El 2022

Cipő Annyi Mindent Mondanék Még El 2022. Pihenj, mert elfáradtál hosszú volt az út, lelked már nem vív háborút. Még annyi mindent el szerettem volna mondani (kegyeleti dal) | luigi.

Harminc Tot El Camp
Harminc Tot El Camp from totelcamp.blog.hu

Tudod,lassan eltelik egy hét, hogy nem láttalak,nem tudom mi van veled. A veszekedés,a szavaid, a kocsi ajtó becsapodása,sírás egy város közepén, a mérhetetlen. Én esküszöm, hogy azon a napon készen álltam.

“Annyi Mindent Kéne Még El Mondanom.

Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna rá, hiszen közös lányuknak, pankának is nagyon hiányzik az édesapja, aki még 2020 januárjába­n kapott végzete szívrohamo­t autója. Még annyi mindent el szerettem volna mondani (kegyeleti dal) | luigi. De ez a nap örökké él bennem.

Adjak Még Egy Esélyt, De Minek, Hogy Kinevess?

Nem történt semmi olyan ami miatt megállhatna. Még annyi mindent mondanék, de várnak rám a semmiben (bocsánat, valamit legutóbb elszámoltam, ugyanis, több, mint 30 bejegyzés volt. Annyi mindent elhittem, hogy a végén elvesztem sötét erdő kellős közepén ki fog engem meglelni tiszta ágyba fektetni fáradt lelkemet megmenteni amit szívemből mondtam.

Bármennyire Is Utálom Az Önsajnálatot, A Felesleges Idő És.

Sok ember mellett álltam mikor kellett, de olyan is előfordult, hogy hátat. Annyi mindent mondanék, de már nem tehetem. Még egy hét és itthagyhatom megszokott világom.

Még Annyi Mindent Elszerettem Volna Mondani, De Úgy Éreztem Nem Lesz Már Jövőnk.

Annyi mindent mondanék, de már felesleges. posts; Ha társam lennél, csónakkal eveznék át tengereken. Ahogy olvastam a leveled a.

Én Esküszöm, Hogy Azon A Napon Készen Álltam.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. A kínai falat megmásznám, járnánk a zöld völgyeket. Szemétbe való emberekért nem sírunk!

Leave a Reply