Cipő És Bőrápoló Bőrbalzsam 2022

Cipő És Bőrápoló Bőrbalzsam 2022. Gyorsan beszívódik a bőrbe, puhává és ellenállóvá teszi azt. Leírás és paraméterek vélemények 1.

CORRETTORE éjszakai bütyök kötés (MO011) BELSŐ ÉS TÁRSA KFT.
CORRETTORE éjszakai bütyök kötés (MO011) BELSŐ ÉS TÁRSA KFT. from belso.hu

Ragasztók, tömítők, autóápoló szerek, adalékok, javító készletek, bőrápolók, polírozók, szilikonok. Visszaállítják annak eredeti lágyságát és színét, megőrzik természetes szépségét, meghosszabbítják az. A balzsamtól a bőr puha, sima, víztaszító és tartós lesz.

Leírás És Paraméterek Vélemények 1.

A briston méhviaszos bőrbalzsam természetes alkotóelemei vízlepergetővé teszik és táplálják a bőrt, visszaállítják annak eredeti lágyságát és színét, megőrzik természetes szépségét,. Használatával elérjük hogy a a bőr eredeti lágyságát és színe. Ragasztók, tömítők, autóápoló szerek, adalékok, javító készletek, bőrápolók, polírozók, szilikonok.

Gyorsan Beszívódik A Bőrbe, Puhává És Ellenállóvá Teszi Azt.

Az igazi magyar, méhviaszos bőrbalzsam bármilyen színű, fedett bőrre alkalmazható, legyen az cipő, táska, bútor, ruha,. Bőrbalzsam urban forest bőrápolás autókhoz bútor dzsekik motorkerékpár ruházat kézitáskák bőr kanapé cipők nyergek lovaknak bőrzsír prémium bőrbalzsam méhviasz és. Megfelelő tisztítás és ápolás által az élettartamukat nagyban megnövelhetjük, szépségüket sokáig megőrizhetjük, ebben segít a briston méhviaszos bőrápoló szer.

Ez A Bőrápoló Kiválóan Alkalmas Bőrtáskák, Bőrkabátok, Motoros Bőrruhák És Más Bőrtermékek (Cipő, Bútor,.

Már a cipő megvásárlásakor, az első használat előtt érdemes befújni. A megtisztított bőrfelületre kell kenni, majd puha. Ez az univerzális bőrápoló balzsam bio shea vajat, karnaubaviaszt és méhviaszt tartalmaz, amelyek mindegyike fokozza a bőr szépségét.

Briston Méhviaszos Bőrbalzsam, Bőrcipők, Bőrkabátok, Bőrtáskák, Bőr Bútorok, Ápolására Ajánlott.ápol És Felújít Minden Típusú Fedett Bőrt, Vízlepergető Tulajdon Cipőápolás, Briston.

Értékes bőrápoló valódi méhviasszal és más, a bőr számára fontos összetevőkkel. 3.990 ft (3.142 ft + áfa) cikkszám: A briston méhviaszos bőrbalzsam természetes alkotóelemei vízlepergetővé teszik és táplálják a bőrt, visszaállítják annak eredeti lágyságát és színét, megőrzik természetes szépségét,.

Méhviaszos Bőr Balzsam.30 Ml Kiszerelésben Bőr Táskák, Bőr.

A balzsamtól a bőr puha, sima, víztaszító és tartós lesz. Leírás és paraméterek vélemények 3. Méhviaszos bőr balzsam.220 ml kiszerelésben bőr.

Leave a Reply