D.d.step 35-Ös Téli Cipő Ft

D.d.step 35-Ös Téli Cipő Ft. Step cipőknél a talp rá van varrva a felsőrészre, ennek valamint a ragasztó réteggel való megerősítésnek köszönhetően a cipő tartósság szempontjából kiváló. 6 500 ft az aukció vége:

D.D.step fiú vízálló téli bélelt gyerekcipő 3035 szürke, 35ÖS UTOLSÓ
D.D.step fiú vízálló téli bélelt gyerekcipő 3035 szürke, 35ÖS UTOLSÓ from fannimesecipo.hu

Téli dd step cipők széles választékban, kedvező árakon. Pöttömshop.hu legújabb modellek minden évszakban, legnagyobb választék budapesten. 6 500 ft az aukció vége:

6 500 Ft Az Aukció Vége:

Eredeti, új, sohasem használt cipő, dobozában!. Tavaly vettem a kislányomnak, de mostanra sajnos kinőtte. 6 990 ft 0 megjegyzés:.

6 500 Ft Az Aukció Vége:

Két tépőzáras, strapabíró, gumírozott orrú gyerek vászoncipő. Step cipőknél a talp rá van varrva a felsőrészre, ennek valamint a ragasztó réteggel való megerősítésnek köszönhetően a cipő tartósság szempontjából kiváló. D, step téli cipők d.

Pöttömshop.hu Legújabb Modellek Minden Évszakban, Legnagyobb Választék Budapesten.

Vásároljon nálunk téli dd step cipőt és lepje meg gyermekét a csomagban található ajándékkal! A dd step cipők csúszásmentes talpa nagy tisztaságú, természetes gumiból készül, így nemcsak biztonságos, hanem roppant tartós is, a lábbeli mégis könnyű marad, nem terheli a fejlődésben. Puha hajlékony talpú gyerekcipő, ideális viselet benti.

Tex, Impregnáló, Víztaszító Bevonattal Vannak Ellátva, Így Téli Időjárás Mellett Is Használahatóak.

D.d.step lány sportcipő royal blue színben, 2 tépőzárral, bőrrel borított talpbetéttel. 4 990 ft az aukció vége: Vásárolj online d.d.step cipőket több száz webáruháztól.

Step D.d.step, Napfényre Színesedő, Fiú, Gyerek Vászon Cipő.

Step cipőknél a talp rá van varrva a felsőrészre, ennek valamint a ragasztó réteggel való megerősítésnek köszönhetően a cipő tartósság szempontjából kiváló. Ddstep gyerekcipőbolt budapesten, a 16. Téli dd step cipők széles választékban, kedvező árakon.

Leave a Reply