E Cipő Áru Visszaküldés

E Cipő Áru Visszaküldés. A folyamat az áru átvételétől számított 30 napon belül a következő : A ép (city cartel) +36 20 323.

Autóvilágítás javító készlet xajandek.hu
Autóvilágítás javító készlet xajandek.hu from www.xajandek.hu

A szállításkor fizetendő csomagok nem kerülnek. Válassza ki a termékeket a listából, adja meg a visszaküldés okát, és válassza ki a szállítási módot: 30 nap az ingyenes visszaküldésre.

A Folyamat Az Áru Átvételétől Számított 30 Napon Belül A Következő :

20181005 v.2.0 1 / 1 nyomtatvány áru visszaküldéséhez töltsd ki a visszáru nyomtatványt, írd alá és kövesd a www.ecipo.hu/visszakuldes aloldalon A teljes megrendelés visszaküldése esetén visszatérítjük a szállítási. Az ingyenes visszaküldés az ecipőn történő vásárlás egyik legnagyobb előnye.

Visszáruját Gondosan Csomagolja Be, Hogy A Termék Semmikép Ne Sérüljön A Visszaküldés Során.

Amennyiben vissza szeretnéd küldeni az általad rendelt termék(ek)et az alábbi címre tudod megtenni: 14 napja van az áru visszaküldésére. Egy teljes hónapod van, hogy megváltoztasd a rendelésedet.

Amennyiben Cserére Van Szüksége (Méretprobléma Vagy Nem Nyerte El Tetszését A.

Ha a megvásárolt áru nem felel meg, visszaküldheti, és mi visszafizetjük a pénzét. Az ecipo.hu egy webáruház márkás cipőkkel és kiegészítőkkel. Az előrejelzést követően egy retour űrlapot fogunk neked.

Ha Új Nike Cipőd Vagy Ruhadarabod 30 Napos Kipróbálással Szerezted Be,* És Bármilyen Okból Úgy Döntesz, Hogy Nem Tökéletes, Így Kezdj Neki A Visszaküldésnek.

Www e cipő hu song; V1/eob/2022/hu str 18 ecipo.hu ecipo.hu / modivo s.a. Alsónémedi 2351 nyomtatvány áru visszaküldéséhez

A Szállításkor Fizetendő Csomagok Nem Kerülnek.

Válassza ki a termékeket a listából, adja meg a visszaküldés okát, és válassza ki a szállítási módot: E fájlok nélkül a webhely nem fog megfelelően működni. A csomagot saját kötségedre is visszaküldheted az alábbi címre :

Leave a Reply