Elefanten Benti Cipő Ár 2022

Elefanten Benti Cipő Ár 2022. Kínál elefanten benti cipő : Akciós elefanten cipők vásárlása ingyenes szállítással az about you oldalon.

33as elefanten cipők, benti cipő, tornacipő II. kerület, Budapest
33as elefanten cipők, benti cipő, tornacipő II. kerület, Budapest from www.jofogas.hu

Az elefanten márkához hűen egy nagyon kényelmes, biztonságos, bababarát viselet. Elefanten benti cipő, ovis cipő, házicipő jó állapotban van, megkímélt tépőzáras, kényelmes, praktikus, megbízható elefanten minőség kiváló az oviba vagy otthonra akció!. Tépőzáras, talpa lyukacsos, légáteresztős, így nem izzad bele a gyerek lába egész nap.

A Szállítási Költség Saccolt, Cipsődobozban Csomagként Tudnám Csak Feladni, Így Ez Csomagolás Után Derül Ki.

2 900 ft nem rugós , sima hagyományos láncvezetőlap plusz hozzávaló lánc egyben. Csak a bölcsiben használta, kb fél évig, így a talpa megmaradt hófehér. 850 ft az aukció vége:

Akciós Elefanten Gyerek Cipő Ár!

A cipőcske szép, megkímélt állapotban van. Tépőzár jól zár, orra nincs megkopva, nem vált el a szövettől. Kínál elefanten benti cipő :

Legújabbak Elöl Népszerű Hirdetések Előre Ár Szerint Növekv.

Elefanten benticipő, újszerű állapotban, őzikés, nagyon csajos. Online boltok, akciók egy helyen az árukereső árösszehasonlító oldalon. 1 690 ft az aukció vége:

Az Elefanten Márkához Hűen Egy Nagyon Kényelmes, Biztonságos, Bababarát Viselet.

Nagyon szép állapotú eredeti elefanten rózsaszín/bézs kislány tiszta bőr benti cipő. Az orránál elengedett egy kicsit a ragasztás(megjavítattuk). Megfizethető cipők fiúknak ingyenes visszaküldés elefanten cipők nagy leárazással.

Akciós Elefanten Cipők Vásárlása Ingyenes Szállítással Az About You Oldalon.

1 500 ft az aukció vége: A cipő jó állapotú, gyorsan kinőttük. Elefanten benti cipő ló mintával, eredeti dobozában.

Leave a Reply