G Szélességű Jana Női Cipő 2022

G Szélességű Jana Női Cipő 2022. Jana cipők online | zárt jana cipő, h szélességű | zárt jana cipő fekete színben, bőr felsőrésszel. A gabor cipő a comfort vonalán g, azaz extra és h, vagyis kényelmes szélességű lábbeliket.

Jana cipő 82249222 521 cipomarket.hu
Jana cipő 82249222 521 cipomarket.hu from cipomarket.hu

Összes női cipő nyári kínálatunk. Hajlékony soft flex gumi talpa felel a kényelemért. A jana cipő felsőrészének kialakítása.

A Jana Női Csizma Szélessége Lehet H Vagy G, Ezek Alapján A Szélesebb Lábfejű Hölgyek Részére A.

🥰 folyamatos akciókkal és kedvezményekkel várunk minden régi és új vásárlót! A legtöbb termék minőségi bőrből készült. Összes női cipő nyári kínálatunk.

A Cipőméretválasztáson És Pontos Belső Talphossz Ismeretén Túl, A Bőrtípusok Pontos.

A jana cipő felsőrészének kialakítása. Ez annyit tesz, hogy a cipőben elegendő hely van a lábujjaknak, a rüsztnek és a. Az új jana és soft line kollekcióban.

A Gabor Cipő A Comfort Vonalán G, Azaz Extra És H, Vagyis Kényelmes Szélességű Lábbeliket.

Az innovatív jana relax technológia, amely könnyed járást, egésznapos komfortot biztosít viselőjének: A jana cipő egészségügyi tulajdonságai. A comfort termékcsaláddal a gabor g (túlméretezett) és h (komfortos túlméretezett) szélességű cipőket kínál.

A „ Relax Fit ”:

Kényelmi szélesség, szélesebb lábfejre tervezik. A jana női cipők nagy részének talpbetéte soft foam memóriahabos talpbetéttel rendelkezik, így a cipőt hordva is könnyed érzést biztosít. Hogyan válasszunk cipőt széles lábra?

A Gabor Cipő A Comfort Vonalán G, Azaz Extra És H, Vagyis Kényelmes Szélességű Lábbeliket Is Kínál.

Minden évszaknak megfelelő lábbelit találhatunk a jana kínálatát böngészve! Hajlékony soft flex gumi talpa felel a kényelemért. Jana női cipő kínálatunkat folyamatosan bővítjük, soft line kategóriában is megtalálható cipő, csizma, bokacsizma, szandál és papucs egyaránt.

Leave a Reply