Goodyear Esd Munkavédelmi Cipő

Goodyear Esd Munkavédelmi Cipő. Kompozit orrmerevítő és talpátszúrás elleni védelemmel. Egyedi, sportos megjelenésű munkavédelmi cipő s1p védelmi szinttel.

PAINT S1P ESD munkavédelmi félcipő Kube
PAINT S1P ESD munkavédelmi félcipő Kube from www.hwwprofessional.com

Esd munkavédelmi cipő fémmentes lábujjvédővel és átszúrás ellen védő köztalppal, és kétrétegű pu/pu talppal. Jól szellőző lábbeli, robosztus hro talpszerkezettel. Egy kényelmetlen munkavédelmi cipő hátráltathatja a munkád.

Válogass Több, Mint 200 Féle Védőcipő Közül.

Jól szellőző lábbeli, robosztus hro talpszerkezettel. Az esd a különböző elektromos potenciállal rendelkező testek közötti töltés áramlás okozta elektrosztatikus kisülés (electrostatic discharge) elleni védelem. Bárhogy is legyen, a megvásárolt termékek a megelégedésére szolgálnak majd, hiszen olyan munkavédelmi cipők kerülnek a birtokába,.

Kínálatunkban Garantáltan Megtalálod A Neked Való Munkavédelmi Lábbelit!

Puma airtwist blue low s3 esd hro src munkavédelmi cipő. Exena pireo s1p esd src munkavédelmi cipő fémmentes! Esd munkavédelmi cipő fémmentes lábujjvédővel és átszúrás ellen védő köztalppal, és kétrétegű pu/pu talppal.

20.440 Ft 13.990 Ft + Áfa (17.767 Ft)

A munkavédelmi cipők napjainkban már nem csak védelmi funkciókat látnak el. Kompozit orrmerevítő és talpátszúrás elleni védelemmel. Scopri i migliori prodotti beta tools della categoria munkavédelmi cipők (és technikai térdzoknik).

I Prodotti Beta Tools Sono Realizzati Grazie Alle Tecnologie Più Avanzate Per.

Eredeti ár 41 000 ft. Megfelelő, szabvánnyal ellátott cipőink védik a lábat az esetleges káros. A kompozit munkavédelmi cipők egyik hátránya, hogy drágábbak, mint a hagyományos acélbetétes munkacipők.

Egy Kényelmetlen Munkavédelmi Cipő Hátráltathatja A Munkád.

Albatros twister dy navy low s1p esd src. Miért szükséges, hogy a munkavédelmi cipő esd tulajdonságokkal rendelkezzen? Mutat 9 24 36 opciók választása.

Leave a Reply