Limitált Flash Converse Cipő 2022

Limitált Flash Converse Cipő 2022. Eladnám kevesett használt eredeti converse cipőmet! A converse női cipői is kiváló hírnévnek örvendenek, nem hiányozhatnak egy stílusos nő szekrényéből sem.

Női cipők Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 (W) White/ WhiteFlash Crimson
Női cipők Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 (W) White/ WhiteFlash Crimson from www.footshop.hu

Több mint 320 fajta cipő közül választhatsz két kategóriában attól függően, hogy vászon vagy. Személyes átvétel jelenleg sajnos nem megoldható. Converse monochrome collection cipők 2013 style akciós áron!!!!

Egyszer Próbáltam Föl Nem Használt De Ezt A Képen Is.

275$ volt most 6000ft ért. Több száz termék közül választhat. Converse chuck taylor tornacipők magyarországon az egyik legnagyobb választékban.

Hihetetlen Akciók És Törzsvásárlói Program.

Szállítási idő az utalás beérkezését követően azonnal köszönöm, hogy benéztél! Eladó a képen látható limitált szériás converse női cipő amerikában vettem de sajnos kicsi lett rám 37, 5 de egy normál 38as lábra tökéletes ujára: Hsznált, de keveset, kiváló állapotban van!

Eredetileg Az Onitsuka Tiger Forgalmazója Olyan Cipőket Hozott Létre, Amelyek Még Az Ön Fantáziáját Is Megmozgatják.

A női converse cipők egyik jellegzetességének számít, hogy különböző. Nagyon divatos, limitált darabos, eredeti converse kockás cipő. Converse monochrome collection cipők 2013 style akciós áron!!!!

Méretcsere Lehetőség 30 Napig Segítünk A Választásban Folyamatos Ajánlatok És Kedvezmények:

Eladó a képen látható e limitált szériás converse cipő sajnos nekem csak a helyet foglalja ezért adom el teljesen uj!!!! 4 990 ft 0 megjegyzés: A converse női cipői is kiváló hírnévnek örvendenek, nem hiányozhatnak egy stílusos nő szekrényéből sem.

Újabb Bejegyzés Régebbi Bejegyzés Főoldal.

A hét szinte minden napján elérhető üzlet budapesten. Személyes átvétel jelenleg sajnos nem megoldható. Katt ide az összes fotó megtekintéséhez!!!

Leave a Reply