Bőr Cipő Készítés Méretre

Bőr Cipő Készítés Méretre. Sikerünk oka, hogy 30 év és több százezer egyedi cipő gyártói tapasztalatával a. A bőrök fajtáiról és típusairól a bőr & cipő menüpontban részletesen tájékozódhat.

Elegáns, fehér, kézzel készített, nercbundával díszített bőr papucs
Elegáns, fehér, kézzel készített, nercbundával díszített bőr papucs from fureverbycsanyi.com

Lábbeli bélése céljára gyártott bőr. A méretre, kézzel készített cipő egyedi és majdhogynem iparművészeti alkotás, mely nem csak hogy kifejezi viselője ízlésvilágát, de az emberi láb különlegesen finom felépítésű. A megrendelni kívánt termék pontos méretét(belső talphosszát),egyedi méretre készítés esetén a méretl.

A Hozott És Tanult Eljárásokat Követve Új Vonal Került A Megszokott, Klasszikus.

Sikerünk oka, hogy 30 év és több százezer egyedi cipő gyártói tapasztalatával a. Számomra az egyedi, prémium minőségű cipők készítése elképzelhetetlen szakmai alázat és perfekcionizmus nélkül. Bazsi nevű kis faluban található műhelyemben, a hagyományok.

A Méretre, Kézzel Készített Cipő Egyedi És Majdhogynem Iparművészeti Alkotás, Mely Nem Csak Hogy Kifejezi Viselője Ízlésvilágát, De Az Emberi Láb Különlegesen Finom Felépítésű.

Nemesebb bélésbőr a kecskebőr vagy juhbőr. Ha nem szeretné, hogy csússzon a. A velúr bőr ápolása kicsit több törődést igényel.

A Megrendelni Kívánt Termék Pontos Méretét(Belső Talphosszát),Egyedi Méretre Készítés Esetén A Méretl.

A bőrök fajtáiról és típusairól a bőr & cipő menüpontban részletesen tájékozódhat. Egyedi női és férfi cipők készítése. A kényelem és egyediség mellett még számos előnnyel jár egy saját.

A Cipő Színével Megegyező Színes Ápoló A Cipő Színének Intenzitását Sokáig Megtartja, Így A Lábbeli Új (Ápolt) Hatása Sokáig Megmarad.

Igazán ettől az évtől újult meg a kézzel varrott cipő készítése. Kik voltak a világ első cipőkészítői, pontosan megállapítani nem lehet. Cipő csizma bakancs készítés, gyártás.

7100 Szekszárd Széchenyi Utca 61.

7 céget talál bőr táska készítése kifejezéssel kapcsolatosan az arany oldalak cégkereső adatbázisában. Színvilágban szinte végtelen a lehetőség, cipész műhelyünkben kiválaszthatja a megfelelő cipőszínt is. Cipészműhelyünk sertés bélésbőrrel béleli a cipőket.

Leave a Reply