D.d.step Cipő 36 Ft

D.d.step Cipő 36 Ft. Formázott merevítő használata biztosítja a legjobb tartást és a hosszan tartó megerősítést a cipő kérgénél!a formázott pvc kéreg a bélés és a felsőrész. A d.d.step cipők lábujjvédő kialakítása, megerősített kérge elősegíti a lábak megfelelő.

D.D. step fiú LEDvillogós gyerekcipő 3136 fekete Fanni cipő és mesebolt
D.D. step fiú LEDvillogós gyerekcipő 3136 fekete Fanni cipő és mesebolt from fannimesecipo.hu

D.d.step barefoot kisiú zárt cipő. D.d.step, d.d.step, ponte20 és egyéb gyerekcipők raktárról, 6 hónap garanciával. Barefoot mezítlábascipők vékony,keresztirányban és hosszirányban is rendkívül hajlékony talppal rendelkeznek ami lehetővé teszi,hogy a láb jobban.

14 990 Ft 11 990 Ft.

A d.d.step cipők lábujjvédő kialakítása, megerősített kérge elősegíti a lábak megfelelő. Barefoot mezítlábascipők vékony,keresztirányban és hosszirányban is rendkívül hajlékony talppal rendelkeznek ami lehetővé teszi,hogy a láb jobban. Formázott merevítő használata biztosítja a legjobb tartást és a hosszan tartó megerősítést a cipő kérgénél!a formázott pvc kéreg a bélés és a felsőrész.

Skip To Content [Email Protected] | Győr, Baross G.

Főkategória > d.d.step > átmeneti cipő. Dd step szandál, dd step cipő, dd step téli cipők készletről. D.d.step barefoot zárt kisfiú cipő.

12 190 Ft Az Áthúzott Ár Az Árcsökkentés.

Fedezze fel váltócipőink széles kínálatát és rendeljen a gyermekének megfelelő méretben mielőbb! Nyáron, és száraz időben utcai viseletre, egész évben pedig. További lány és fiú ruhák, cipők elérhetőek áruházunkban., kolyokbolt.

A D.d.step Vászoncipők A Legújabb Divat Szerint Készült Könnyű, És Rugalmas Vászon Gyerekcipők.

D.d.step barefoot kisiú zárt cipő. A fizikai behatásoknak ellenálló talp adja a cipők hosszú. 770830|733711 2022 őszi / téli.

A Cipő Lehetővé Teszi A Lábfej Minden Izmának, Inának És Csontjának.

Vásárolj online d.d.step cipőket több száz webáruháztól. 10 290 ft az áthúzott ár. A d.d.step talpak természetes gumiból készülnek, a nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot.

Leave a Reply