G Westerleigh Cipő Pánt 2022

G Westerleigh Cipő Pánt 2022. A luxus minőséget garantálja az exkluzív bőr talpbélés, illetve az extra puha párnázott. The soft gel padding, leather insole and sponge lining ensure a comfortable fit.

G Westerleigh Cipő Pánt 2022
G.Westerleigh Betty csipke esküvői cipő ( sarok 8 cm ) Menő Manó from menomanoeskuvoicipo.hu

A platform talp, a duplasoros zselés talpbetét, a bőr talpbélés pedig mind a maximális kényelmet szolgálják. Az üzletágak egy összefoglaló márkanév alatt szerepelnek. Az új név, az aquaticum megszületésével a cég újrapozícionálta.

15 000 Ft Az Aukció Vége:

Westerleigh tagged products from their shop. A g.westerleigh menyasszonyi cipők egytől egyig kézzel készülnek, és a maximális kényelemről ismertek. G.westerleigh katalógus 2022 lapozza át a lookbookot az újdonságokkal!

15 000 Ft Az Aukció Vége:

A katalógust nyomtatott formában esküvői. Monaco esküvői szalon / westerleigh / készleten: Ez a kézzel készített cipő igazán különleges külsőt.

Westerleigh Perla Menyasszonyi Cipő 3.

Westerleigh és rainbow menyasszonyi cipőben jól jár! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ( paypal. Csomagküldést is vállalunk hazai igényre.

A Csavart Pánt Nagyon Különleges, És Megfelelő Tartást Biztosít A Lábnak.

A csavart pánt nagyon különleges, és megfelelő tartást biztosít a lábnak. A cipő átvehető csornán, győrben és székesfehérváron személyesen. Select options add to wish list add to wish.

Az Üzletágak Egy Összefoglaló Márkanév Alatt Szerepelnek.

(a festésről érdeklődjön személyesen az üzletben, vagy telefonon!) a westerleigh márkájú cipőknél előfordulhat,. Szerencsére ma már sokkal nagyobb szabadságot kapnak. Legyen ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a magyar hangot!

Leave a Reply